Informatie voor verwijzers

Verwijzen

Welke cliënten

Rapportage

Contact

Om ervoor te zorgen dat de cliënt in aanmerking komt voor een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar is een verwijzing van belang. Als huisarts, specialist of praktijkverpleegkundige mag u cliënten doorverwijzen naar ons. Belangrijk is dat u de juiste verwijsbrief gebruikt voor de verwijzing. Heeft de cliënt recht op vergoeding via een ketenzorg dan wordt deze verwijsbrief gehanteerd.

 

Naar aanleiding van uw verwijzing ontvangt u na het 1e consult een rapportage van ons. Onder het knopje 'Rapportage' kunt u lezen wat dit precies inhoud.

 

Elfit diëtistenpraktijk is contractpartner van GHC wat betreft ketenzorg Diabetes, CVRM en COPD.

 

Wie kunt u doorverwijzen?

 

Elke patiënt/cliënt is verschillend en zullen verschillende klachten ervaren. U zult op uw spreekuur patiënten/cliënten zien met verschillende ziektebeelden. Door middel van aanpassingen in de voeding kunnen positieve veranderingen bereikt worden.

 

Op de pagina - Welke diëten - kunt u lezen bij welke diagnoses, ziektebeelden en voedingsvragen u ons kunt inschakelen. Mocht u meer informatie willen over de verwijsmogelijkheden naar de diëtist dan raad ik u aan te kijken op de volgende website www.artsenwijzer.info

Rapportages

 

Bij elke verwijzing wordt standaard tweemaal gerapporteerd. De eerste rapportage vindt plaats na het eerste consult, de tweede rapportage vindt plaats na het laatste consult. Afhankelijk van de reden van verwijzing en de gemaakte vorderingen vinden er zonodig ook tussentijdse rapportages plaats. Indien u meer informatie wenst kunt u altijd contact opnemen..

Contact

 

Bij behoefte aan contact of overleg kunt bellen of mailen naar:

 

Ellen Huisman  06 – 52 69 87 90

info@elfit.nl

 

Kirsten Pot

kirstenpot@elfit.nl

 

Ingrid Klok

ingridklok@elfit.nl

 

 

Wij hebben folders van Elfit Diëtistenpraktijk. Deze kunt u in uw wachtkamer neerleggen. Mocht u hierin interesse hebben dan brengen we deze graag bij u langs.

 

Bedankt voor het vertrouwen in

Elfit Diëtistenpraktijk.

 

Uw patiënten/cliënten zijn bij ons van harte welkom.

 

Onder de knop 'werkwijze' vindt u informatie over de werkwijze van onze behandeling.