Niet meer 'gewoon' kunnen of mogen eten is een grote verandering op het dagelijkse leven. Dit vraagt om begrip en begeleiding.

Wie is Ellen Huisman

Mijn naam is Ellen Huisman en ik heb sinds 2008 een zelfstandige diëtistenpraktijk.

 

Ik ben diëtiste / voedingskundige en heb HBO Voeding en Diëtetiek gestudeerd. Na mijn studie heb ik gewerkt als diëtiste in een middelgroot ziekenhuis. Tijdens mijn werk in het ziekenhuis heb ik een aantal vervolgstudies afgerond, waaronder kinderdiëtetiek en voeding bij diabetes.

 

Het allerleukste aan mijn werk vind ik dat ik cliënten met mijn adviezen gezonder zie worden!

 

Wij weten dat een dieetadvies voor veel mensen een grote verandering is. Het niet meer 'gewoon' kunnen of mogen eten is een inbreuk op het dagelijkse leef- en eetpatroon. Dit vraagt om begrip en begeleiding. Samen proberen we een dieetadvies te vinden dat bij u past. Frequentie en duur van de consulten worden aangepast aan uw persoonlijke behoefte. Om onze professionaliteit te waarborgen staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister voor diëtisten. Hier kun je alleen worden ingeschreven als er voldaan wordt aan gestelde kwaliteitscriteria. Dit betekent dat we naar bijscholingen gaan en actief bezig zijn met het beroep en de ontwikkelingen in het werkveld. We zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor diëtisten (NVD).

Wie is Kirsten Pot (links op de foto)

Mijn naam is Kirsten Pot en sinds 2014 ben ik afgestudeerd diëtiste. Daarnaast heb ik ook de opleiding Sport en gezondheid afgerond. Gezondheid is een breed aspect en zowel voeding als beweging spelen hier een grote rol in. Samen met u probeer ik een afgestemd en persoonlijk advies op te stellen. Het wijzende vingertje heb ik zeker niet en ik probeer u op een positieve en professionele wijze te motiveren om uw leefstijl te veranderen. 

 

 

Bij Elfit Diëtistenpraktijk kunt u een betrouwbaar en deskundig advies verwachten.